SÆLG & KØB

SÆLG

KONCEPT

www.Iblamelulu.com er en hjemmeside hvor vi sælger ud af folks private garderober,  Vi er meget selektive i de varer vi tager ind og ligger stor vægt på at tøjet er i god stand.

De varer vi forhandler er både til salg online samt i vores fysiske butik på Østerbro. Det er ikke alle varer der bliver sat til salg på nettet, så kig endeligt forbi vores hyggelige butik, hvor der vil være mulighed for at finde endnu flere skønne ting.

Varerne er velholdte mærkevarer, ofte kun brugt få gange og sommetider helt ubrugte fejlkøb. Hver vare er vurderet med stjerner fra 1-5.

VURDERING AF VARE

5* Varen er aldrig brugt og i ny stand.

4* Varen er kun brugt højst et par gange og er i næsten ny stand.

3* Varen er brugt, men i rigtig flot velholdt stand.

2* Varen er brugt, men trods alder og brug, i rigtig fin stand. Forvent at det kan ses på varen, at den har været brugt.

1* Varen er brugt, men er stadig fin og brugbar. Forvent dog at varen har fået patina.

Bag hvert billede finder du flere billeder af varen, samt beskrivelse. Har du yderligere spørgsmål til en vare er du altid velkommen til at skrive til os på info@iblamelulu.com

MÆRKER VI FORHANDLER

Vi tager primært mærker ind fra udenlandske designere såsom:

CÉLINE, ALEXANDER WANG, ISABEL MARANT, PHILLIP LIM, ACNE, BOTTEGA VENETA, CHANEL, BALENCIAGA, RICK OWENS, ANNE VEST, CHLOÉ, PROENZA SCHOULER, ALAIA, SAINT LAURENT, CARVEN, MIU MIU, GIVENCHY, CURRENT/ELLIOTT, MARC JACOBS ETC…

KOMMISSION

Vi tilbyder individuelle kommissionsaftaler, baseret på de varer du vælger at sælge igennem os. Har du meget tøj du ønsker at sælge og som passer ind til vores koncept, tilbyder vi at få afhentet tøjet hos dig privat eller du kan få tilsend et forudbetalt fragtbrev.

Iblame lulu tilbyder helt op til 80% i kommission alt efter varens pris, stand etc. Især dyre designertasker kan vi tilbyde helt exceptionelle kommissionsaftaler på.

Ønsker du at sælge dit tøj igennem iblamelulu.com, bedes du sende os en mail til info@iblamelulu.com hvori du kort beskriver, hvad det er du ønsker at sælge. Indgår vi en aftale om at sælge dit tøj, sender vi dig en mail med information om vores handelsbetingelser for varer i kommission. Du er også velkommen til at kigge forbi vores butik på Rosenvængets Allé No8 Th, 2100 Østerbro indenfor vores åbningstider, og vise de ting du gerne vil sælge.

KØB

MIN KONTO

Når du har tilmeldt dig som bruger, får du automatisk din egen konto ”Min konto”. Her kan du

 • Finde oversigten over dine søgeagenter
 • finde en oversigt over dine bud – både på varer, der ikke er solgt endnu, og på varer der er afsluttet.
 • finde en oversigt over din ønskeliste
 • finde en oversigt over din venteliste
 • finde en oversigt over din ordrehistorik
 • finde de oplysninger du har indtastet, dvs. navn, adresse, sprog, tilmelding/afmelding nyhedsbreve etc. (Du kan til enhver tid rette eller opdatere dine oplysninger).

MAILSERVICE

Du modtager automatisk e-mail fra os:

 • Ved afgivelse af bud
 • Hvis du bliver overbudt
 • Hvis du vinder en auktion
 • Når du bliver afregnet ved køb af vare
 • Når søgeagenten har fundet en vare, der opfylder dine kriterier
 • Hvis en vare du har tilføjet til din venteliste bliver sat til salg igen
 • Hvis du har sagt ja tak til at modtage nyhedsbreve fra iblamelulu.com

SØGEAGENTER

 • Hvis du leder efter en specifik vare eller et specifikt mærke, kan du som kunde under Min konto oprette  søgeagenter. Herefter vil du modtage en e-mail hver gang søgeagenten finder en ny vare, der opfylder dit søgekriterium. Søgeagenten opdateres hver nat.
 • Det er ikke nødvendigt at udfylde alle tre søgefelter, det afhænger helt af hvad du leder efter. Hvis du f.eks kun ønsker at få besked hver gang der kommer varer til salg fra en specifik designer, udfylder du kun under søgefeltet ”designer”

AUKTION

Nogle varer bliver lagt til salg på siden som auktionsvarer. Hvis en vare er sat til salg på auktion vil du på varens side kunne se start samt sluttidspunkt for auktion og der vil være mulighed for at byde på varen.

For at byde på varer, skal du være logget ind – du kan oprette en gratis kundeprofil her. Du byder på følgende måde:

Du afgiver et enkelt bud på det næste ledige bud/beløb – beløbet står på siden for varen. Hvis du bliver overbudt, har du mulighed for at byde igen.

MODTAGELSE AF E-MAIL VED BUD

Du vil altid modtage en e-mail ved afgivelse af dit bud, ved overbud samt ved vunden auktion.

iBlamelulu.com kan dog ikke gøres til ansvar for udefrakommende faktorer, der forsinker eller forhindrer e-mailen i at komme frem.

I tilfælde af, at et overbud skulle komme indenfor de sidste minutter af auktionen, skal du være opmærksom på, at du muligvis ikke når at få denne mail inden auktionen udløber. Hvis du vil sikre dig, råder vi dig til, at følge varen i auktionens sidste minutter.

AUKTIONSFORLÆNGELSE

Hvis der bliver budt på en vare og der er mindre end 5 minutter til auktionen slutter, bliver auktionen automatisk forlænget så den slutter 5 minutter efter budet.

På denne måde sikrer vi, at alle der ønsker at byde har mulighed for det. Der vil derfor altid være mindst 5 minutter til at overbyde i. Hvis der i denne tidsperiode igen bliver budt på varen, forlænges auktionen yderligere.

Alle varer du byder på samles på en liste under min konto – ‘mine auktioner’. Herved kan du følge udvalgte auktioner og få et overblik over de varer, du byder på. Vi anbefaler, at du lægger dit bud i starten af auktionsperioden, så kan du nå at blive overbudt, hvis din interesse ikke holder.

FORESLÅ EMNE TIL EN VEN

 • Når du finder en vare, som du mener kan være interessant for en ven, har du mulighed for (når du har logget ind), at sende en autogenereret e-mail med oplysninger om varen. Funktionen ”foreslå emne til en ven” findes under billederne på hver varebeskrivelse

MIN ØNSKELISTE

 • Du kan oprette din egen ønskeliste ved at gå ind på den vare du er interesseret i og trykke på feltet ” Tilføj til ønskeliste”. På den måde får du et klart overblik over de varer du er interesseret i.

MIN VENTELISTE

 • Er en vare du er interesseret i at købe blevet solgt, har du mulighed for at tilføje varen til din venteliste. Kommer varen retur igen inden for 14 dage, får du tilsendt en mail om at varen er blevet tilgængelig og sat til salg igen.