Auktion på iblamelulu.com

For at byde på varer, skal du være logget ind – du kan oprette en gratis kundeprofil her. Du byder på følgende måde:

Du afgiver et enkelt bud på det næste ledige bud/beløb – beløbet står på siden for varen. Hvis du bliver overbudt, har du mulighed for at byde igen.

Modtagelse af e-mail ved bud

Du vil altid modtage en e-mail ved afgivelse af dit bud, ved overbud samt ved vunden auktion.

inlamelulu.com kan dog ikke gøres til ansvar for udefrakommende faktorer, der forsinker eller forhindrer e-mailen i at komme frem.

I tilfælde af, at et overbud skulle komme indenfor de sidste minutter af auktionen, skal du være opmærksom på, at du muligvis ikke når at få denne mail inden auktionen udløber. Hvis du vil sikre dig, råder vi dig til, at følge varen i auktionens sidste minutter.

Fortrydelsesret

Forbrugere som handler hos iblamelulu.com har 14 dages fortrydelsesret.

Fortrydelsesfristen løber fra den dag, varen bliver sendt fra I Blame Lulu. Vælger man at afhente varen i butikken, frafalder fortrydelsesretten og varen er herefter købt som beset. Dette gælder uanset, om man selv afhenter varen eller en anden person til det.

Inden udløbet af fortrydelsesfristen skal køberen tilbagesende eller tilbagegive varen. Det er tilstrækkeligt, at køberen inden fristens udløb har overgivet varen til postvæsenet. Som bevis for, at varen er fortrudt rettidigt, kan forbrugeren gemme kvitteringen for, at varen er overgivet til postvæsenet.  Returnering af varen sker for købers egen regning.

For yderligere info. Læs venligst vores handelsbetingelser.